Romige pasta met paprika en aubergine

Romige pasta met paprika en aubergine

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Romige pasta met paprika en aubergine

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g
    • 1 handje Parmezaanse kaas
    • 1 aubergine
    • 1 snufje zout en peper
    • 4 el roomkaas met kruiden
    • 2 tenen knoflook
    • 1 scheutje kookroom
    • 1 kleine ui
    • 2 paprika's
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snijd de paprika, aubergine, ui en knoflook in stukjes.

  2. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook 2 minuten aan.
  3. Voeg vervolgens de paprika en aubergine toe en bak dit ongeveer 5-6 minuten mee. Voeg daarna de roomkaas en de kookroom toe, laat de roomkaas smelten en zet dan het vuur uit.
  4. Breng het geheel nog even op smaak met zout en peper. Meng de gekookte pasta door de roomsaus en serveer met een beetje geraspte (parmezaanse) kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!