Romige pasta met spinazie en champignons

Romige pasta met spinazie en champignons

Een recept van Foodblogger Mjamjam
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Romige pasta met spinazie en champignons

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode uien
    • 400 g
    • 400 g
    • 400 g champignons
    • Blue Band Finesse voor Koken
    • 2 scheuten witte wijn
    • 100 g Parmezaanse kaas (plus wat extra voor garnering)
    • peper en zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui en champignons. Bak aan in een pan totdat ze zacht zijn. Voeg een scheut witte wijn toe en bak kort mee.

  2. Voeg vervolgens de room toe. Laat even pruttelen en voeg vervolgens de spinazie toe. Gooi niet alles in een keer er in maar voeg telkens een volle hand toe. Als de spinazie ver genoeg is geslonken voeg je de volgende hand toe. Kruid met wat zout.

  3. Kook ondertussen de pasta volgends de bereidingswijze op de verpakking en giet af. Bewaar een klein kopje van het kookvocht. 

  4. Voeg de pasta aan de saus toe. Voeg eventueel een beetje kookvocht toe en de Parmezaanse kaas toe.

  5. Meng alles door elkaar en garneer met wat extra kaas.

Bron: Mjamjam

Misschien vind je dit ook wel lekker!