Romige spaghetti met kip en puntpaprika

Romige spaghetti met kip en puntpaprika

Een recept van Foodbloggers ThreeGirlsOneKitchen
Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Romige spaghetti met kip en puntpaprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten:

    • 500 g kastanjechampignons
    • 2 zoete puntpaprika's
    • roomkaas
    • 2 kipfilets
    • 200 g volkoren spaghetti
    • 0.5 tl kurkuma
    • 0.25 tl cayennepeper
    • 2 tl
    • olijfolie
    • peper en zout
    • Parmezaanse kaas (optioneel)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de verpakking met een snufje zout.
  2. Snijd de kip in blokjes en bak deze in wat olijfolie, tot ze gaar en bruin zijn. Breng de kip op smaak met peper, kurkuma, cayennepeper, zout en basilicum.
  3. Maak de kastanjechampignons schoon (met een borstel) en snijd deze in partjes. Was de puntpaprika en snijd deze in stukjes.
  4. Bak de champignons ongeveer 5 minuten mee met de blokjes kip. Voeg ook de puntpaprika en de roomkaas toe en verwarm kort mee.
  5. Serveer de pasta met de roomsaus en garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!