Romige spaghetti met paddenstoelen

Romige spaghetti met paddenstoelen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Romige spaghetti met paddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 125 ml Blue Band Finesse voor Verrijken (light)
    • 25 g Parmezaanse kaas
    • 2 el olijfolie
    • 75 gram rucola
    • 2 tenen knoflook
    • 300 g spaghetti
    • 400 gram paddenstoelenmelange
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paddenstoelen 2 minuten.

  3. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Schenk de crème fraîche door de saus. Verwarm tot een gladde, romige saus. 

  4. Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti met de rucola, zout en peper naar smaak door de paddenstoelensaus.

  5. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  6. Aantal kcal: 359 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!