Romige tagliatelle met zalm

Romige tagliatelle met zalm

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Romige tagliatelle met zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 125 g verse roomkaas met knoflook en kruiden
    • 750 g broccoli (in roosjes, steel in plakjes)
    • 300 g tagliatella
    • 75 ml droge witte wijn
    • 250 g gerookte zalmsnippers
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4-5 minuten beetgaar.

  3. Verwarm in een steelpan de wijn met de roomkaas en roer tot een gladde saus. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken.

  4. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de broccoli, de kruidenroomsaus en de zalmsnippers door de pasta en breng op smaak met zout en peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!