Rosbiefrolletjes met bonensalade

Rosbiefrolletjes met bonensalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rosbiefrolletjes met bonensalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bos peterselie (fijngehakt)
    • 2 rode uien (gesnipperd)
    • 7 el Bertolli olijfolie
    • 700 g krieltjes (koelvers)
    • 400 g rosbief à la minute
    • 4 takjes rozemarijn
    • 2 potten witte bonen (à 360 g) (uitgelekt en afgespoeld)
    • 2 el
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de krieltjes in 10 minuten bruin en gaar.

  2. Meng voor de salade de ui met de bonen, 3 eetlepels olijfolie, de wijnazijn, de peterselie en zout en peper naar smaak.

  3. Verhit in een koekenpan de laatste 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de rosbieflapjes met zout en peper en leg er een takje rozemarijn op. Rol het vlees op en zet ze vast met een prikker.

  4. Bak de vleesrolletjes in 3 minuten bruin en vanbinnen rosé. Leg het vlees op een schaal en serveer met de krieltjes en de salade.