Rucolasalade met geitenkaas en een salsa van paprika en tomaat

Rucolasalade met geitenkaas en een salsa van paprika en tomaat

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Rucolasalade met geitenkaas en een salsa van paprika en tomaat

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g rucola
    • 150 g gemengde salade (jonge bladsla)
    • 200 g zachte geitenkaas
    • 4 el Calvé dressing (Honing Mosterd)
    • ciabatta (eventueel, voor erbij)
    • 2 rode paprika's
    • 3 tomaten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was de gemengde sla en de rucola en laat uitlekken in een vergiet.

  2. Snijd de geitenkaas in plakken. Maak de paprika’s schoon. Snijd de paprika's en tomaten in kleine blokjes. 

  3. Meng de tomaten en de paprika in een kom en breng op smaak met de dressing.

  4. Verdeel de rucolasalade over de borden, leg in het midden een paar plakjes geitenkaas en daarop de salsa van paprika en tomaat.

  5. Serveer de salade met ciabatta brood.

 

Bron: Calvé