Runderbraadworst met champignonroomsaus

Runderbraadworst met champignonroomsaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Runderbraadworst met champignonroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • Becel Gold voor bakken, braden en koken
    • 150 ml Blue Band Finesse (kookroom)
    • 4 runderbraadworsten
    • 1 tl gedroogde dragon
    • 1 stuk vleesbouillon van tablet
    • 3 el yoghurt dressing
    • 1 krop sla
    • 250 g champignons
    • 1 kg vastkokende aardappelen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Smelt de margarine in een koekenpan. Bak de braadworsten in 12 minuten bruin en gaar.

  3. Maak de sla aan met de dressing.

  4. Neem het vlees uit de pan en bak de champignons 4 minuten in het braadvet.

  5. Voeg de room met 50 ml water (of witte wijn) toe.

  6. Verkruimel het bouillontablet boven de pan en verwarm de saus ca 3 minuten.

  7. Breng op smaak met de dragon, zout en peper.

  8. Verdeel de aardappelen met de braadworsten over 4 borden. Schep de saus over het vlees en serveer met de sla.