Runderreepjes al Borgo

Runderreepjes al Borgo

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Runderreepjes al Borgo

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 125 g (in plakjes)
    • 1 rode paprika (in reepjes)
    • 1 ui gesnipperd
    • 250 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 5 el olijfolie
    • 3 el zwarte olijven
    • 1 pak Bertolli runderreepjes al borgo
    • 350 g runderreepjes naturel
    • 150 g slamelange naar keuze
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Bak de runderreepjes in 3 minuten bruin en schep ze op een bord.

  3. Bak in het bakvet de ui met de paprika 2 minuten. Voeg 350 ml water en het zakje saus toe. Kook 5 minuten zachtjes.

  4. Meng de slamelange met de tomaatjes, de mozzarella en de olijven. Meng de dressingmix met 3 eetlepels water en 3 eetlepels olijfolie en sprenkel over de salade.

  5. Schep de runderreepjes door de saus en verwarm 1 minuut mee.

  6. Giet de pasta af en verdeel met de pastasaus over 4 borden. Serveer met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!