Rundervink met kerrie-gembersaus

Rundervink met kerrie-gembersaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rundervink met kerrie-gembersaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el (fijngehakt)
    • 1 zakje Knorr kerriesaus
    • 300 g witte rijst
    • 4 el zonnebloemolie
    • 600 g worteltjes en peultjes (koelvers)
    • 4 bolletjes gember op siroop (potje)
    • 4 rundervinken
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bak de rundervinken in 15 minuten bruin en gaar.

  3. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen.
  4. Verhit in een wok de resterende 2 eetlepels olie. Bak de worteltjes met de peultjes in 6 minuten knapperig gaar. Breng op smaak met de peterselie, zout en peper.

  5. Snijd de gember in reepjes en voeg met 3 eetlepels siroop (uit ’t potje) aan de kerriesaus toe.

  6. Verdeel de rijst met de rundervinken over 4 diepe borden. Schep er de kerrie-gembersaus over en serveer met de groenten.