Rundervink met peperonata

Rundervink met peperonata

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rundervink met peperonata

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g tomaten (in partjes)
    • 1 gele paprika (in repen)
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • Parmezaanse kaas (optioneel)
    • zout en peper
    • 4 rundervinken
    • 2 uien (in partjes)
    • 1 el tijm
    • 300 g fusilli
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de fusilli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de rundervinken met zout en peper en bak ze in 15 minuten gaar. 

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, bak de ui 3 minuten en voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten. Schep er vervolgens de tomaten door en bak 8-10 minuten tot de tomaten zacht en smeuïg zijn.
  4. Breng op smaak met de tijm en zout en peper. 

  5. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep er de peperonata op en serveer met de rundervinken. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.