Runderworstjes met Mexicaanse salade

Runderworstjes met Mexicaanse salade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Runderworstjes met Mexicaanse salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 5 tomaten (in partjes)
    • 1 kg vastkokende aardappelen (schoongeboend)
    • 1 tl gemalen komijn
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 rode paprika (in blokjes)
    • 1 blik kidneyboon (uitgelekt en afgespoeld)
    • 1 el rode wijnazijn
    • 300 g runderworstjes
    • 6 el olijfolie
    • 3 el (grof gesneden)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in partjes. Kook ze in een bodem water met zout in 10 minuten.

  2. Verhit 2 eetlepels in een koekenpan. Bak de worstjes in 10 minuten goudbruin en gaar.

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin. 

  4. Meng de ui met de paprika, tomaat, kidneybonen, wijnazijn, resterende olijfolie en munt. Breng op smaak met de komijn, zout en peper.

  5. Verdeel de aardappelpartjes en worstjes over 4 borden en serveer er de salade bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!