Sabayon met rode vruchten

Sabayon met rode vruchten

Mag even duren Iets moeilijker Goedkoop

Sabayon met rode vruchten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g braambessen
    • 75 g frambozen
    • 75 g rode bessen
    • 30 g
    • 15 cl
    • 80 g
    • 4 eidooiers
    • 2 dl
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Spoel de vruchten af en verwijder voorzichtig de steeltjes. Leg de vruchten in een kom en giet er de Cointreau overheen en bestrooi met poedersuiker. Laat rusten.

  2. Klop de eierdooiers en de suiker in een kom tot een schuimige massa. Verwarm de wijn en voeg dit bij het eiermengsel. Plaats de kom in een bak met warm water en blijf kloppen tot er een lichte mousse ontstaat.

  3. Verdeel de gemarineerde vruchten over diepe borden en bedek ze met de sabayon.