Sabayon

Sabayon

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Sabayon

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 75 ml
    • 4 eidooiers
    • 50 g
    • 75 g frambozen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pureer de frambozen tot een gladde puree.
  2. Druk de puree met de bolle kant van een lepel door een zeef, zodat de frambozenpitjes achterblijven.
  3. Verdeel de puree alvast over vier hoge glazen.
  4. Verhit een pan met dikke bodem op middelhoog vuur.
  5. Voeg de eidooiers, suiker en prosecco toe.
  6. Klop direct met een garde en maak hierbij steeds een 8-vorm.
  7. Blijf de sabayon kloppen met de garde tot deze gaar en luchtig is.
  8. Laat 10 minuten afkoelen en schenk de sabayon op de frambozenpuree. Garneer met de parels.

Misschien vind je dit ook wel lekker!