Sajoer boontjes met Ajam paniki en mango

Sajoer boontjes met Ajam paniki en mango

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Sajoer boontjes met Ajam paniki en mango

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bakje Conimex Boemboe Ajam Paniki
    • 1 bakje Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
    • 1 mango
    • 3 el Conimex wokolie
    • 400 g kipfilets
    • 400 g sperziebonen
    • 400 g witte rijst
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de sperziebonen in tweeën en de kip in blokjes.
  3. Laat een hapjespan op hoog vuur heet worden, voeg 2 eetlepel Conimex Wok Olie toe en roerbak de sperziebonen 2 min. Voeg de boemboe Sajoer Boontjes en 200 ml water toe en laat op een matig hoog vuur de boontjes ca. 10 minuten garen

  4. Schil ondertussen de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes van 3 cm.
  5. Verhit een wok, voeg een el olie toe en roerbak de kip 5 minuten Voeg de boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Laat het geheel 5 minuten op een hoog vuur koken totdat de helft van het vocht verdampt is. Voeg op het laatst de blokjes mango toe en warm deze 1 minuut mee.

  6. Schep de rijst, de Sajoer boontjes en de Ajam Paniki met mango op 4 borden.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!