Salade met fricandeau en tonijndressing

Salade met fricandeau en tonijndressing

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Salade met fricandeau en tonijndressing

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g sperziebonen (schoongemaakt)
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 1 el Calvé mayonaise (Tip: Hellman's light)
    • 2 tl kappertjes
    • 600 g vastkokende aardappelen (schoongeboend)
    • 1 blikje tonijn in water (185 gr, uitgelekt)
    • 200 g fricandeau (vleeswaren)
    • 1 kropsla (in stukken)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in plakjes. Kook de aardappelen in water met zout in 6-8 minuten gaar.

  2. Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar.

  3. Pureer de tonijn met de mayonaise en 1 eetlepel water. Voeg de kappertjes met zout en peper naar smaak toe.

  4. Verdeel de salade met de aardappelen, de sperziebonen, de fricandeau en de ui over 4 borden. Lepel er de tonijndressing over en serveer.