Salade van jonge bladsla, erwtjes en zachte geitenkaas

Salade van jonge bladsla, erwtjes en zachte geitenkaas

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Salade van jonge bladsla, erwtjes en zachte geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g jonge bladsla
    • 250 g doperwtjes (vers of uit de diepvries)
    • stokbrood (eventueel voor erbij)
    • 1 avocado
    • 200 g geitenkaas
    • 4 el Calvé Dressing Honing Mosterd
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de doperwtjes in water met zout in enkele minuten gaar. Laat de erwtjes daarna in een vergiet uitlekken.

  2. Was de sla en laat uitlekken in een vergiet. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd ook de geitenkaas in blokjes. Meng alles in een grote kom of schaal.
  3. Verdeel het slamengsel over vier borden en giet er de dressing en de erwtjes over. Serveer de salade eventueel met stokbrood.
Bron: Calvé