Schelvis met champignon-dragonsaus

Schelvis met champignon-dragonsaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Schelvis met champignon-dragonsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 150 ml Blue Band Finesse voor Koken
    • 1 teen knoflook (geperst)
    • 250 g champignons (in kwarten)
    • 1 tl gedroogde dragon
    • 3 el olijfolie
    • 600 g broccoli (in roosjes)
    • 500 g schelvisfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in dikke plakken. Kook ze in water met zout in 10 minuten gaar.

  2. Kook de broccoli in water met zout in 6 minuten beetgaar.

  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de schelvisfilet met zout en peper en bak in 3 minuten per kant bruin en net gaar. Leg de vis op een bord.

  4. Bak de champignons 4 minuten in de pan. Schep de knoflook erdoor en bak nog 1 minuut. Schenk de kookroom in de pan. Verwarm de saus 2-3 minuten. Voeg de dragon met zout en peper naar smaak toe.

  5. Verdeel de schelvisfilet met de aardappelen over 4 borden. Schep de champignon-dragonsaus over de vis. Serveer met de broccoli.

Misschien vind je dit ook wel lekker!