Schnitzel gevuld met bacon roomkaas en pasta

Schnitzel gevuld met bacon roomkaas en pasta

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Schnitzel gevuld met bacon roomkaas en pasta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 5 plakjes bacon
    • zout en peper
    • 6 el Blue Band Vloeibaar
    • 4 ongepaneerde schnitzels
    • 1 snufje paprikapoeder
    • 100 g roomkaas
    • 400 g pasta
    • 2 uien
    • 1 courgette
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bak in een droge koekenpan 4 plakjes bacon krokant.
  2. Bestrooi de schnitzels met wat peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de bovenkant van de schnitzels met een laagje roomkaas, leg er een plakje gebakken bacon op en klap de schnitzels dubbel.

  3. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels vloeibare margarine. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg het vlees erin en bak om en om bruin. Zet het vuur laag en bak nog 12 minuten, keer geregeld.

  4. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  5. Pel de uien. Snijd ze in halve ringen, de courgette in kleine stukjes en het overgebleven plakje bacon in reepjes.
  6. Verhit 3 eetlepels vloeibare margarine in een hapjespan, wacht tot het mooi bruin wordt en bak de reepjes bacon, uien en de courgette 2 minuten. Zet het vuur laag en bak nog 3 minuten. Schep geregeld om.
  7. Meng de warme pasta met de rest van de roomkaas, het bacon-groentemengsel en wat peper.
  8. Verdeel de pasta over 4 borden en leg de gevulde schnitzels ernaast.

Misschien vind je dit ook wel lekker!