Schnitzel met aardappelpuree en salade

Schnitzel met aardappelpuree en salade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Schnitzel met aardappelpuree en salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Calvé mayonaise
    • 1 scheutje melk
    • 10 g
    • 1 ui
    • 1 kilo aardappel
    • 2 tomaten
    • 2 eieren
    • 4 stuks schnitzels
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar en als ze gaar zijn maak er dan een lekkere puree van met wat melk en boter.
  2. Kook de eieren in ca 7 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca 10 minuten gaar. Keer voortdurend. Doe de sla in een kom. Voeg de ui, tomaten in stukjes en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout en naar je eigen smaak.

  4. Verdeel het ei over de sla en de tomaten en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree.

Misschien vind je dit ook wel lekker!