Schnitzel met citroen-honingjus

Schnitzel met citroen-honingjus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Schnitzel met citroen-honingjus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 700 g panklare krieltjes
    • 1 el honing
    • 1 citroen
    • 700 g broccoli (roosjes, steel in plakjes)
    • 4 gepaneerde varkensschnitzels
    • 2 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in een bodem water met zout in 10 minuten gaar.

  2. Kook de broccoli in 5-6 minuten beetgaar.

  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 8 minuten gaar en krokant.

  4. Boen de citroen onder stromend water schoon en rasp de gele schil. Pers de vrucht uit.
  5. Neem het vlees uit de pan. Schenk 50 ml water in de pan en roer de aanbaksels los. Voeg de citroenrasp, 3 eetlepels sap en de honing toe.

  6. Verdeel de krieltjes met de broccoli over 4 borden. Leg er de schnitzel bij en schep er de citroen-honingjus over.