Schnit­zel met room­saus

Schnit­zel met room­saus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Schnit­zel met room­saus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • zakje verse basilicum.
    • 1 zakje Knorr Room Basilicumsaus
    • 2 el margarine
    • 1 zak bloemkoolroosjes
    • 1 zak broccoliroosjes
    • 1 kilo aardappels
    • 4 schnitzels
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aardappels, halveer en was ze en kook in ca. 20 minuten gaar in een pan met een laagje water en zout.

  2. Kook de broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar. Verhit de margarine op matig vuur en bak de schnitzels ca. 5 minuten, af en toe keren.

  3. Bereid ondertussen de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en roer door de saus. 

  4. Serveer de schnitzels met de roomsaus, aardappels en groenten.

Tip: serveer dit gerecht met aardappelkroketjes uit de frituur of oven!

Lees ook: Geschilde aardappelen zonder te schillen

Lees ook: Zo raak jij je online recepten niet meer kwijt

Misschien vind je dit ook wel lekker!