Schnitzel met snijbonen

Schnitzel met snijbonen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Schnitzel met snijbonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g snijbonen
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 el peterselie (fijngehakt)
    • 1 citroen
    • 50 g margarine
    • 4 schnitzels (van vlees naar keuze of tofu)
    • 125 ml droge witte wijn
    • 750 g aardappelkroketten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit 25 g margarine in een pan en fruit hierin de ui. 

  2. Schep vervolgens de snijbonen erdoor.

  3. Schenk de wijn in de pan en stoof de bonen in ca. 10 minuten beetgaar.

  4. Verhit de olie om te frituren. Smelt in een koekenpan de laatste 25 g margarine.

  5. Bak de schnitzels in 8 minuten goudbruin en gaar.

  6. Frituur de aardappelkroketten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  7. Breng de bonen op smaak met de peterselie, zout en peper.
  8. Verdeel de schnitzels over 4 borden. Schep de snijbonen erbij, serveer met de aardappelkroketten en garneer met een partje citroen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!