Bleekselderij met quorn in sojasaus

Bleekselderij met quorn in sojasaus

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Bleekselderij met quorn in sojasaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 groene selder
    • 500 g
    • 1 rode ui
    • 1 blokje groentebouillon
    • scheutje olijfolie
    • sojasaus
    • peper
    • zout
    • 0.5 tomaat (zonder vel en pitjes)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Maak de selder schoon en snij hem in stukjes van anderhalve cm. Pel de uien en snipper ze fijn.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en stoof er de uien glazig in. Voeg er het quorngehakt aan toe en bak het rul.

  3. Voeg de selder toe samen met een scheutje water, zodat het niet aanbakt. Verkruimel het bouillonblokje er over en kruid met peper en zout. Laat de selder op een laag vuurtje gaar worden en het vocht inkoken. Breng op smaak met sojasaus en garneer met reepjes tomaat.

Misschien vind je dit ook wel lekker!