Shoarmapizza met gemengde salade

Shoarmapizza met gemengde salade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Shoarmapizza met gemengde salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g shoarmareepjes
    • 250 g champignons (in plakjes)
    • 200 g gemengde ijsbergsla
    • 1 sjalotje (fijn gesneden)
    • 1 rode paprika (in stukjes gesneden)
    • 100 g
    • 1 pak pizzadeeg (koelvers, met saus)
    • 100 ml Calvé slasaus (halfvol)
    • 2 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het deeg uit op een ingevette bakplaat.

  2. Verhit 0,5 eetlepel olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees al omscheppend bruin en gaar. 

  3. Bak de paprika en champignons in 1,5 eetlepel olijfolie ca. 5 minuten. 

  4. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus. Verdeel het vlees, de paprika en de champignons erover en bestrooi met de kaas. 

  5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 11-12 minuten bruin en gaar.

  6. Meng ondertussen de sla met een fijngesneden sjalotje en de dressing door elkaar. 

  7. Snijd de pizza in 8 stukken. Verdeel de sla over de borden en leg de stukken pizza erbij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!