Shoarmaquiche met champignons

Shoarmaquiche met champignons

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Shoarmaquiche met champignons

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 tenen knoflook (fijngesneden)
    • 6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) (ontdooid)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 400 g champignons (in plakjes)
    • 1 beker Griekse yoghurt (500 g)
    • 4 eieren
    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 400 g kipshoarma
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Bekleed de vorm met het deeg. Bak de shoarma zonder extra olie in een koekenpan 3 minuten zachtjes.

  3. Voeg de ui, de helft van de knoflook en de champignons toe en bak nog 3 minuten.

  4. Klop de eieren los met 200 g yoghurt. Meng er de kaas en zout en peper door.
  5. Schep de shoarma op de deegbodem. Schenk er het yoghurtmengsel over.
  6. Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 35 minuten goudbruin en gaar.

  7. Meng de laatste 2 knoflooktenen door de resterende 300 g yoghurt. Serveer de knoflooksaus bij de quiche.

Misschien vind je dit ook wel lekker!