Simpele Thaise tofu met pindakaas

Simpele Thaise tofu met pindakaas

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Simpele Thaise tofu met pindakaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 10 el lente ui (fijn gesneden)
    • 300 g noedels (of rijst, eventueel voor erbij)
    • 5 el kokosrasp
    • 3 el olijfolie (en/of sesamolie)
    • 2 tl Conimex Ketjap
    • 8 el Calvé pindakaas
    • 400 g
    • 4 tl (geraspt)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit op een matig hoog vuur een koekenpan met olijfolie en/of sesamolie. Zet het vuur middelhoog bak de lente-ui 1 minuut mee. Voeg de tofu toe en laat 4 minuten bakken.

  2. Schenk er halverwege de baktijd een beetje ketjap over. Roer er dan voorzichtig de pindakaas en gember door tot het geheel goed gemengd is. Let op dat de tofu niet verbrokkelt. 

  3. Haal de pan van het vuur en meng de kokos erdoor. Presenteer het gerecht op een schaal en serveer.

  4. Haal de pan van het vuur en meng de kokos erdoor. Presenteer het gerecht op een schaal en serveer. Lekker met noedels of rijst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!