Singaporese Laksa curry met rijstnoedels en garnalen

Singaporese Laksa curry met rijstnoedels en garnalen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Singaporese Laksa curry met rijstnoedels en garnalen

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g grote garnalen
    • 125 g taugé
    • Conimex wokolie
    • 200 ml
    • 1 pakje Conimex Laksa curry paste
    • 1 ui
    • 1 lente-ui
    • 1 komkommer
    • 1 kleine rode peper
    • 150 g Conimex rijstnoedels (2 mm)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui in halve ringen en de komkommer in plakjes. Snij de lente-ui in ringen en de rode peper in stukjes.

  2. Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de uit 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak ze kort mee.

  4. Zet het vuur laag en voeg de peper, currypasta, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook. Laat het 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg de taugé en rijstnoedels toe en laat het weer 1 minuut doorkoken.

  5. Bestrooi het gerecht met lente-ui en serveer de komkommer erbij.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!