Sint-jakobsvruchten met gebakken eekhoorntjesbrood

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Sint-jakobsvruchten met gebakken eekhoorntjesbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 20 sint-jakobsvruchten
    • 300 g vers eekhoorntjesbrood
    • 4 el olijfolie
    • 3 takjes
    • peper
    • zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in de lengte in plakjes van 3 à 4 mm. Dep de sint-jakobsvruchten droog. Verhit 2 el olie in een bakpan en bak ze in 4 à 5 minuten op middelhoog vuur aan beide kanten lichtjes goudbruin.

  2. Verhit de resterende 2 eetlepels olie in een andere pan en bak daarin, met de takjes tijm, de plakjes eekhoorntjesbrood aan beide kanten 3 à 4 minuten. Kruid met peper en zout en serveer met de sint-jakobsvruchten.

Een feestelijk voorgerecht, heerlijk en snel!

Kijk hier voor meer feestelijke voorgerechten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!