Saladecocktail met kipfilet, tomaat en komkommer

Saladecocktail met kipfilet, tomaat en komkommer

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Saladecocktail met kipfilet, tomaat en komkommer

Ingrediënten voor 8 personen
  • Ingrediënten

    • 3 eieren
    • 1 krop sla
    • verse peterselie (een paar takjes)
    • 1 komkommer
    • 4 tomaten
    • 175 g gerookte kipfilet
    • 4 el Calvé Licht & Romig (statube)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de eieren ca. 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en hak ze in kleine blokjes. 

  2. Was de sla en snijd fijn. Was de komkommer en de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes en hak de kruiden fijn.

  3. Vul alle glaasjes in dezelfde volgorde en begin met de sla, daarna de komkommer, tomaat en dan de kipfilet. Doe er vervolgens de mayonaise op en garneer met de kruiden.

  4. Tip: vervang eens de mayonaise door Calvé whisky cocktailsaus.

Schitterende saladecocktail van kipfilet, tomaat en komkommer. De gezelligheid begint al bij het zien van dit heerlijke gerecht. Mooi van kleur en stevig van structuur. Een feest voor zowel jong als oud

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!