Slastamppot met feta

Slastamppot met feta

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Slastamppot met feta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 ml
    • 200 g
    • 1 rode ui
    • 150 g olijven (in ringetjes)
    • 2 el pijnboompitten
    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild)
    • 200 g fetablokjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  3. Giet de aardappelen af. Schenk de melk erbij en stamp de aardappelen op laag vuur tot een smeuïge puree.
  4. Schep er de sla, de ui, de feta en de olijven door.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de stamppot over 4 borden.

  6. Aantal kcal: ca 550 kcal p.p.