Slastamppot met kabeljauwfilet

Slastamppot met kabeljauwfilet

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Slastamppot met kabeljauwfilet

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tl
    • 1 kg kruimige aardappelen (geschild)
    • 25 g margarine
    • 500 g kabeljauwfilets
    • 3 el (fijngehakt)
    • 1 krop sla
    • 125 ml crème fraîche
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Bestrooi de kabeljauwfilet met de kerriepoeder, zout en peper. Smelt de margarine in een koekenpan. Bak de kabeljauwfilet in 5-6 minuten goudgeel en gaar.

  3. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree.
  4. Schep er de kropsla en bieslook door. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de slastamppot over 4 borden en leg er de kabeljauwfilet bij.

  6. Aantal kcal: 445 p.p.