Slavink met honing-mosterdsaus

Slavink met honing-mosterdsaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Slavink met honing-mosterdsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 slavinken
    • 1 el honing
    • 25 g Croma Bakken en Braden (vloeibaar)
    • 75 ml (Tip: Blue Band Finesse voor Koken (light))
    • 300 g
    • 1 el milde grove mosterd
    • 700 g broccoli (in roosjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Smelt de margarine in een koekenpan. Bak de slavinken in 15 minuten bruin en gaar.

  3. Kook intussen de broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar.

  4. Neem de slavinken uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Roer de mosterd en de honing door het bakvet. Voeg de kookroom toe en roer tot een gladde saus.

  5. Verdeel de rijst over 4 borden. Leg er een slavink bij en schep de honing-mosterdsaus over het vlees. Serveer met de broccoli.

Misschien vind je dit ook wel lekker!