Snelle gehaktgoulash

Snelle gehaktgoulash

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Snelle gehaktgoulash

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 komkommers (in plakjes)
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 1 blik (400 gr)
    • 2 el slasaus
    • 350 g
    • 2 paprika's (in reepjes)
    • 1 zakje mix voor goulash
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bestrooi de komkommers met zout en laat ze in een vergiet uitlekken.
  2. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul. Bak de paprika vervolgens nog 3 minuten mee. Voeg de kruidenmix, de tomatenblokjes en 250 ml water toe. Verwarm de goulash nog 5 minuten.

  3. Meng de komkommer met de slasaus en zout en peper naar smaak. Schep de aardappelen met de goulash op 4 borden. Serveer met de komkommersalade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!