Snelle kip-selderijpasta

Snelle kip-selderijpasta

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Snelle kip-selderijpasta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 struik bleekselderij (stengels en blad in reepjes)
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 1 pot Bertolli Pastasaus tradizionale (500 ml)
    • 100 ml
    • 300 g kipgehakt
    • 300 g papardelle
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 

  2. Verhit in een hapjespan de olie en bak het kipgehakt rul. Voeg de boogjes van de selderij toe en bak deze 2 minuten; houd het blad apart.

  3. Schenk de wijn in de pan en verwarm 1 minuut. Voeg de tomatensaus toe en stoof de pastasaus nog 5 minuten zachtjes. Breng vervolgens op smaak met peper en zout. 

  4. Verdeel de papardelle over 4 borden en schep er de kip-seldersaus op. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.