Snelle Oosterse kipkerrie met wokgroenten

Snelle Oosterse kipkerrie met wokgroenten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Snelle Oosterse kipkerrie met wokgroenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g kipfilets
    • 1 pak Conimex woknoedels (à 240 g)
    • 1 bakje Conimex Boemboe Kerriewokgroenten & agrave à 95 g
    • 3 el Conimex wokolie
    • 400 g Oosterse wokgroenten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kip in stukjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze goed uitlekken.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip ca. 2 minuten. Schep de wokgroenten erdoor en roerbak ze 2 minuten mee. 

  3. Voeg de Boemboe Kerrie Wokgroenten en 200 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het geheel 5 minuten inkoken op een gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

  4. Schep de noedels erdoor en warm alles goed op. Verdeel de kerriekip en de wokgroenten over 4 borden.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!