Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 paprika's (rood + groen)
    • 1 ui
    • 350 g spaghetti
    • (ter garnering, optioneel)
    • 1 zak Bertolli pastasaus kruidig (500 g)
    • 200 g fetakaas
    • 2 el vloeibare margarine
    • 250 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet daarna af.

  2. Pel en snijd de ui fijn. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en fruit de ui met de paprika al omscheppend in ca. 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten mee. 

  4. Schenk de pastasaus bij de groenten en breng al roerende aan de kook. Kook 10 minuten op een laag vuur.

  5. Verdeel de spaghetti met de pastasaus over 4 borden en strooi er wat verkruimelde feta over. Maak het geheel af met wat verse kruiden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!