Snelle spinazie-zalmgratin

Snelle spinazie-zalmgratin

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Snelle spinazie-zalmgratin

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 zalmfilets
    • 700 g Provençaalse aardappelpartjes met schil
    • 200 ml crème fraîche
    • 4 el Becel Olie Blend
    • 2 el
    • peper en zout
    • 600 g
    • 2 tenen knoflook
    • 200 g geraspte jonge kaas
    • 1 el grove mosterd
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen.

  3. Schep de spinazie in de ovenschaal. Leg er de zalmfilet op. Bestrooi met zout en peper. Meng de crème fraîche met de mosterd, de kaas en zout en peper naar smaak. Verdeel over de zalm en bak in de oven in 15 minuten gaar.

  4. Kook intussen de krieltjes in 10 minuten gaar. Giet ze af en schep om met 2 eetlepels olie, de dille en zout en peper naar smaak. Serveer bij de visgratin. 

  5. Dit gerecht bevat ca. 827 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!