Snelle vis en chorizo stoof

Snelle vis en chorizo stoof

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Snelle vis en chorizo stoof

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 preien
    • 500 g aardappels
    • 2 el (fijngehakt)
    • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
    • 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor spaghetti bolognese
    • 500 g kabeljauwfilets
    • 1 chorizo worst (250 g)
    • 1 el Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de preien schoon en snijd ze in ringen. Schil en snijd de aardappels in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes en de chorizo in dunne plakjes.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de chorizo ca. 2 minuten al omscheppend. Voeg de prei toe en bak 4-5 minuten al omscheppend mee totdat de prei zacht is.

  3. Voeg de aardappelen, de tomatenblokjes, de inhoud van het zakje kruidenmix en 300 ml water toe. Breng alles aan de kook, temper het vuur en laat de aardappelen in ca. 10 minuten gaar stoven.

  4. Voeg de kabeljauw toe en kook de vis in ca. 5 minuten gaar. Schep tot slot de tijm door het stoofgerecht.

  5. Tip: voeg aan deze snelle vis en chorizo stoof crème fraîche of melk toe voor een meer romiger gerecht.

  6. Variatietip: vervang de vis in deze stoof eens door kipfilet.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!