Snelle vis-ovenschotel

Snelle vis-ovenschotel

Een recept van foodbloggers Lekker & Simpel
Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Snelle vis-ovenschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 zakjes aardappelpartjes (voorgekookt, a 450 g per stuk)
    • 0.5 prei
    • 1 paprika
    • 0.5 courgette
    • 2 tl
    • zout en peper
    • 200 ml crème fraîche
    • 1 handje geraspte kaas
    • 4 pangasiusfilets
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Snijd de vis in stukjes. Snijd ook de prei, paprika en courgette in stukjes.

  3. Doe de vis, aardappelschijfjes en de groenten in een ingevette ovenschaal. Breng alles op smaak met tijm, zout en peper en eventueel andere kruiden. Meng alles door elkaar.

  4. Meng er vervolgens de crème fraiche door. Bestrooi de ovenschotel met een klein beetje geraspte kaas. Zet het geheel voor ongeveer 25-30 minuten in de oven.

  5. Let op: als de ovenschotel te bruin wordt, dek hem dan af met wat aluminiumfolie.
  6. Dit gerecht bevat 784 kcal p.p.

Nog zo'n heerlijke ovenschotel (én kinderfavoriet): Macaroni-ovenschotel

Taart toe? Cheesecake in a jar

Lees ook: Zo raak jij je online recepten niet meer kwijt

 

Misschien vind je dit ook wel lekker!