Snelle zomerse groentencurry met naanbrood

Snelle zomerse groentencurry met naanbrood

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Snelle zomerse groentencurry met naanbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el zonnebloemolie
    • 1 ui
    • 2 teentjes
    • 2.5 el Conimex massaman curry paste
    • 3 tomaten (in blokjes gesneden of gebruik tomatenblokjes uit blik, 200 g)
    • 350 ml
    • 300 g wortels (geschild en in plakjes van 1 cm gesneden)
    • 2 venkelknollen (in parten gesneden)
    • 1 bosje verse koriander (fijngehakt) (optioneel)
    • 150 ml Conimex kokosmelk
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook in ca. 5 minuten glazig. Schep de curry pasta en de tomaten in de pan en bak nog 2 minuten mee. Blus af met de bouillon.

  2. Schep de wortelplakjes en venkelpartjes in de pan en kook de groenten in ca. 15 minuten gaar.

  3. Roer de yoghurt door de curry en bestrooi, indien gewenst, met verse koriander.

  4. Lekker met naanbrood of rijst.

Nog zo'n heerlijke dagschotel met groente in de hoofdrol: Snelle salade met wortel en appel

Lunchtrommel inspiratie: Havermout muffins

Lees ook: Met deze ingrediënten maak je de ultieme curry

Lees ook: Kook jij vaak hetzelfde? Ontdek hier snelle & makkelijke recepten

Misschien vind je dit ook wel lekker!