Snijbonenstamppot met spiegelei

Snijbonenstamppot met spiegelei

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Snijbonenstamppot met spiegelei

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild en in stukken)
    • 750 g verse snijbonen (in ruitjes)
    • 200 g crème fraîche
    • 25 g
    • 4 eieren
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappels in een bodem water met zout in 20 minuten gaar. Kook de snijbonen in 8-10 minuten beetgaar. 

  2. Smelt in een koekenpan de boter. Bak met de eieren 4 spiegeleieren, bestrooi ze met zout en peper. 

  3. Giet de aardappelen af en stamp ze met de crème fraîche fijn. Schep er de ui, de snijbonen en de rucola door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de stamppot over 4 borden en leg er een spiegelei bij.

  4. Aantal kcal: 585 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!