Soepstengels

Soepstengels

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Soepstengels

Ingrediënten voor 18 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ei
    • 5 plakjes
    • zout & peper
    • maanzaadje
    • sesamzaadje
    • geraspte kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Stapel de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol het bladerdeeg uit tot een rechthoekige plak met een dikte van ca. 3 mm. Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. 

  3. Snijd het deeg in repen van ongeveer 1 cm en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de stengels eventueel nog met geraspte kaas, sesamzaadjes, maanzaad, zout en peper.

  4. Rol de stengels een slag op om een mooi effect te krijgen. Bak de stengels in 20 minuten goudbruin. Laat de soepstengels even afkoelen en serveer ze als tussendoortje of bij de soep.