Souvlaki met komkommer salade

Souvlaki met komkommer salade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Souvlaki met komkommer salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g komkommersalade (koelvers)
    • 4 el olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 400 g hamlappen (in blokjes)
    • 1 pak notenrijst (275 g)
    • 1 tl gedroogde oregano
    • sap van 1/2 citroen
    • 2 komkommers (in plakjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schep het vlees om met 2 eetlepels olijfolie, het citroensap, de knoflook, de oregano en zout en peper naar smaak. Marineer 10 minuten.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de komkommer met de salade.

  3. Rijg het vlees aan spiesjes. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de souvlaki in 5 miuten bruin en gaar. 

  4. Leg de souvlaki op 4 borden. Serveer met de komkommersalade en de rijst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!