Spaanse beignets

Spaanse beignets

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spaanse beignets

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 limoenschil
    • 50 g margarine (gesmolten)
    • 3 eieren
    • 150 g
    • poedersuiker
    • 1 zakje droge gist
    • 400 g
    • 50 ml
    • 1 mespuntje zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Klop 3 eieren luchtig op met 150 g suiker. Voeg er 50 g gesmolten margarine, een zakje gistpoeder, 50 ml anijslikeur en de rasp van 1 limoen aan toe.

  2. Strooi 400 g bloem op en een schoon en vervrij werkvlak en maak er een kuiltje in. Giet het eimengsel erin en meng goed.

  3. Voeg nog een mespuntje zout toe en kneed flink tot een homogeen deeg. Laat halfuur rusten.

  4. Kneed nog even door en maak er vingerdikke worstjes van die u vervolgens oprolt tot ringen.

  5. Frituur mooi goudbruin op 180 graden. Strooi er nog een beetje poedersuiker over en serveer meteen.