Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g spaghetti
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese (460 g)
    • 1 el Bertolli Robusto Extra Vergine olijfolie
    • 1 teentje knoflook
    • 250 g cherrytomaatjes
    • 2 bosuien
    • 1 bakje mini mozzarella balletjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
  2. Verwarm voor de bolognese saus de vloeibare margarine in een pan en fruit hierin de knoflook met de bosuitjes. Voeg vervolgens de bolognesesaus en de kerstomaatjes toe en laat dit 8 á 10 minuten zachtjes sudderen. 

  3. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe.

Misschien vind je dit ook wel lekker!