Spaghetti bolognese met verse groenten

Spaghetti bolognese met verse groenten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti bolognese met verse groenten

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g spaghetti
    • 1 ui
    • 1 prei
    • 1 kleine courgette
    • 1 rode paprika
    • 200 g mager rundergehakt
    • Parmezaanse kaas (eventueel ter garnering)
    • verse basilicum (eventueel ter garnering)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor spaghetti bolognese
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.

  2. Pel en snipper de ui. Was en snijd de prei in ringen. Was en snijd de courgette in blokjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul. Voeg de groenten toe en bak alles 2 minuten. Voeg 250 ml water en de inhoud van het zakje kruidenmix toe.
  4. Breng de saus al roerende aan de kook. Temper het vuur en laat alles ca. 5 minuten zachtjes stoven.

  5. Verdeel de spaghetti over 3 borden en schep de saus erop. Maak het gerecht af met geraspte Parmezaanse kaas en basilicum.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!