Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti bolognese

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g
    • chilipeper (naar smaak)
    • 100 g geraspte (Parmezaanse) kaas
    • gedroogde Italiaanse kruiden
    • 5 dl (gezeefde tomaten)
    • 1 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 ui gesnipperd
    • 1 teen knoflook
    • 4 tomaten in stukjes gesneden (zonder vel)
    • 400 g spaghetti
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Roerbak voor de bolognesesaus het rundergehakt in een pan met 1 eetlepel vloeibare margarine tot het zijn rode kleur verloren heeft. Voeg ui en knoflook toe en roerbak ongeveer 5 minuten.
  2. Schenk eventueel overtollig vet uit de pan en kruid het gehakt met zout en chilipeper. Voeg de gezeefde tomaten toe en breng op smaak met de Italiaanse kruiden. Voeg de ontvelde stukken tomaat toe en laat de saus 10 tot 15 minuten pruttelen.
  3. Kook de spaghetti in ruim water met zout beetgaar. Giet de pasta af en geef de tomatensaus erbij. Bestrooi met geraspte (Parmezaanse) kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!