Spaghetti carbonara met gerookte zalm

Spaghetti carbonara met gerookte zalm

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Spaghetti carbonara met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g spaghetti
    • 4 eieren
    • 1 handje Parmezaanse kaas (geraspt)
    • 8 sprietjes (fijngesneden)
    • 200 g zalmen (warm gerookt)
    • 1 citroen (in partjes gesneden)
    • zout en peper
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Klop de eieren los, meng er wat Parmezaanse kaas en bijna alle bieslook door.
  3. Warm de gerookte zalm een beetje op, in de magnetron, de oven of in een koekenpan (zonder boter of olie).
  4. Giet de spaghetti af, meng de nog hete spaghetti van het vuur af maar nog wel in de pastapan met het eiermengsel en breek de zalm erboven. Schep alles goed door zodat het ei door de warmte iets stolt.
  5. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met het restje bieslook en de partjes citroen.
  6. Aantal kcal: ca. 543 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!