Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode uien
    • 400 g volkoren spaghetti
    • 1 courgette
    • 1 zak Bertolli pastasaus carbonara
    • 4 el Italiaanse salade dressing
    • 100 g geraspte worteltjes
    • 150 g rucola
    • 2 el vloeibare margarine
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.

  3. Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en serveer de salade er apart bij.

  4. Variatietip: vervang de courgette door 250 g gahalveerde cherrytomaatjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!